Table of Contents Table of Contents
Next Page  4 / 36 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 4 / 36 Previous Page
Page Background

4

סלט ארוגולה, ענבים ופקורינו

שילוב מקסים של ארוגולה חרפרפה, ענבים מתוקים, גבינה ארומטית

ואגוזים פריכים. הסלט הזה כל כך טעים, עד שאתם עלולים לנשנש את

כולו עוד לפני שהאורחים יגיעו.

[ 6 מנות ]

002 גרם (צרור גדול) עלי ארוגולה יפים ורעננים

2 כוסות ענבים ללא חרצנים (ירוקים ואדומים) חצויים

2/1 כוס אגוזי פקאן

לרוטב:

4/1 כוס שמן זית

2 כפות חומץ תפוחים

1 כף מיץ לימון

1 כפית גדושה חרדל דיז'ון חלק

1 כפית דבש

להגשה:

גרם פקורינו של "גד" (מהמעדנייה בסופר)

‎75

מחממים מחבת על להבה בינונית (ללא שימון). מוסיפים פקאנים

>

ומקפיצים כ-2 דקות עד שהאגוזים מתחילים להזהיב. מוציאים לצלחת.

מערבבים בקערה ארוגולה, ענבים ואת הפקאנים.

>

מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים קלות.

>

מגלפים פקורינו לשבבים בעזרת קולפן ירקות, מפזרים מעל הסלט

>

ומגישים מייד.

מחליפים את הענבים

גיוון:

ב-8 תאנים בשלות חתוכות

לרבעים או ב-2 אגסים

בשלים חתוכים לשמיניות.