Table of Contents Table of Contents
Next Page  2 / 36 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 2 / 36 Previous Page
Page Background

2

אוהב את שבועות - החג הכי טעים והכי ישראלי שיש. אם בפסח ובראש השנה אנחנו נוטים להיצמד למאכלים

כל מי שנהנה לבשל ולארח

המסורתיים, בשבועות יש חשק לחדש, להפתיע, להיות יצירתיים.

ברוח הזאת של התחדשות ויצירתיות הכנתי את אסופת המתכונים שלפניכם. תמצאו בה את המנות הקלאסיות של החג — קישים, פסטות, סלטים, עוגות

גבינה ועוד — אבל בגרסה קצת אחרת, רעננה ומקורית. השתדלתי שההכנה תהיה פשוטה וידידותית, והאמת — עם מבחר גבינות כל כך איכותי ורחב לא

צריך לעבוד קשה כדי להפיק ארוחת שבועות חגיגית, טעימה ומרגשת.

גד שמח,

שי לי ליפא

ומשפחת "גד"

הימים הולכים ומתאר ים, שדות החיטה מזהיבים, הש ש החמימה של ראשית הקיץ מושכת

אותנו החוצ — למרפסת, לחוף הים, לחיק הטבע. מרגישים שהחג מתקרב. השנה אנחנו

מציעים לכם להוסיף עניין וטעם חדש לארוחת שבועות המסורתית ולהעשיר אותה במנות

בניחוח איטלקי. בעמודים הבאים תמצאו את כל להיטי שו חן החג: מאפים, סלטים, פסטות

וכמובן עוגות גבינה. את ההשראה שאבנו ממנות איטלקיות קלאסיות שכולנו כל כך אוהבים,

אבל הוספנו להן גיוונים יצירתיים ונשמה ישראלית. גם מבחר הגבינות המשולבות במנות כולל

את הנבחרת האיטלקית שלנו לצד גבינות מקומיות ובלקניות.

הכי כיף לקחת את האוכל הזה החוצה, לפתוח שולחן גדול, להזמין חברים ומשפחה ולחוות יחד

את אווירת החג הנהדר הזה.

גד שמח ובתיאבון,

משפחת מחלבות גד

מרגישים ת

ה- באוויר