Table of Contents Table of Contents
Next Page  12 / 36 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 12 / 36 Previous Page
Page Background

חגיגת ברוסקטות

המאזט האיטלקי האהוב הוא פתרון מושלם לאירוח בחג.

פורסים ג'בטות (או כיכר לחם שאור דחוס)

להכנת ברוסקטות:

1 ס"מ וקולים במחבת פסים לוהטת 2-3

1

/

2

לפרוסות בעובי

דקות מכל צד לקבלת פסי חריכה (אפשר גם לקלות על הגריל).

משפשפים בחצי שן שום, מטפטפים מעט שמן זית ומניחים

טופינגים לפי הטעם.

1

מחממים מעט שמן

פטריות צלויות וקממבר כמהין:

זית במחבת ומקפיצים פטריות פרוסות ועלי תימין 3-4

דקות מכל צד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל. מניחים על

הברוסקטות יחד עם פרוסות קממבר כמהין.

2

מערבבים קוביות קטנות של

סלסת עגבניות ובולגרית:

עגבניות עם בזיליקום קצוץ גס, שום כתוש, שמן זית ומעט

חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את הסלסה על

הברוסקטות יחד עם פרוסות בולגרית מעודנת.

3

מחממים מחבת עם מעט

תרד מאודה וצפתית מעודנת:

שמן זית ומאדים תרד 2-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהוא

מתחיל להתרכך. מוסיפים פרוסות דקיקות של שום, מתבלים

במלח ופלפל ומערבבים. מניחים על הברוסקטות יחד עם

קוביות צפתית מעודנת.

4

מערבבים רצועות פלפלים קלויים,

פלפלים קלויים ומנצ'גו:

עירית קצוצה גס, שום כתוש, שמן זית ומעט חומץ בן

יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את התערובת על

הברוסקטות יחד עם פרוסות מנצ'גו.

5

מערבבים פרוסות

סלט שומר, זיתים, תפוזים וברי פקאן:

דקות של שומר עם קוביות תפוזים, זיתים שחורים

מגולענים, שמן זית ומעט מיץ לימון. מניחים על הברוסקטות

יחד עם פרוסות ברי פקאן.

6

מערבבים קוביות בגודל

סלט סלק עם נענע ומוצרלה פרסקה:

1 ס"מ של סלק מבושל עם עלי נענע, שמן זית ומעט חומץ

בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. מניחים על הברוסקטות יחד עם

פרוסות מוצרלה פרסקה.

7

פורסים חלומי לעובי 2/1 ס"מ.

קונפיטורה וחלומי מטוגנת:

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את החלומי 2-3

דקות מכל צד להזהבה. מניחים על הברוסקטות יחד עם מעט

קונפיטורה משובחת.

Bruschetta

4

5

6

12